Close
Pretraga

Londonart

Londonart je tapeta koja nastaje u talijanskim tvornicama. Svaka je od njih pažljivo dizajnirana i prilagodljiva dimenzijama vašeg prostora. Veliki izbor uzoraka i obrada omogućuje postavljanje u sve prostore doma, uključujući i kupaonice, pa i prostore tuš kabina, kada ..., ureda, ugostiteljskih objekata ili javnih prostora.... Londonart tapete stvorene su za baš svaki prostor koji želite istaknuti!

Londonart je proizvođač modernih tapeta koje kombinacijom dizajna, praktičnosti i materijala svaki prostor čine posebnim. Karakteristika tapete je prilagodba prostoru i dimeniji zida, na zahtjev - tapeta je dostupna za zidove vanstandardnih dimenzija te na taj način lako  lako zadovoljavaju potrebe dizajnera i arhitekata.
Ona je kombinacija modnih elemenata, grafičkih elemenata i arhitekture; Materijali, tkanine, estetika i dekoracija odgovaraju funkcionalnom kapacitetu za upečatljive, izvanredne i uravnotežene rezultate u isto vrijeme.
Londonart tapeta  je suvremena. Ime "Londonart" podsjeća na bit umjetnosti i dizajna kroz ukras. Svaki prostor može postati namještaj zahvaljujući proizvodu koji pretvara prazan prostor u uređenu površinu.
Londonart tapeta je praktična,  ona će svaki prostor prilagoditi specifičnoj potrebi .
Londonart je umjetnost. Uzorke su mudro stvorili  dizajneri: umjetnici, arhitekti, ilustratori, umjetnici tetovaža i stilisti, podijelili su svoje ideje zajedno s inspiracijom i metropolitanskim raspoloženjem kako bi stvorili dealna rješenja za naše zidove.

Sve proizvode ovog proizvođača potražite ovdje.

*
*
*
*
Ovaj proizvod je rasprodan.