Close
Pretraga
Slika za kategoriju Kupaonski namještaj i ogledala

Kupaonski namještaj i ogledala

Select Subcategory
3 Items in Rešetka 4 Items in Rešetka Popis

Aquaestil Plus

Proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici proizvedeni tehnologijom sintetskog mramora SYMAN i modernog solid surface materijala ASTONE.

Geberit

Geberit Grupa je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Tvrtka je prisutna u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je riječ o sanitarnoj tehnologiji i keramici za kupaonice. Sjedište Grupe je u Rapperswil-Joni, Švicarska.

Hafro

Talijanska izvrsnost za Geromin grupu vodeća je vrijednost. Snaga Grupe leži u kontinuiranoj razmjeni znanja i inovacija proizvoda, koja prati međunarodne estetske i tehnološke trendove s ciljem postizanja najviše kvalitete u smislu dizajna, sigurnosti i pouzdanosti. U asortimanu je široka paleta proizvoda za idealno tuširanje, modernih oblika, elegantnih materijala te uređaji koji već i na prvi pogled poboljšavaju osjećaje i osiguravaju maksimalnu udobnost.

Hatria

Hatria je specijalizirana za proizvodnju keramičkih sanitarnih uređaja: umivaonika svih vrsta i oblika, podnih i visećih wc školjki, bidea i tuš kada, ali i namještaja, polica, pribora i držača za ručnike i regale. Inovativni dizajn i strogo nadzirana proizvodnja u Italiji karakteriziraju ponudu Hatrije. Zahvaljujući čvrstoj keramičkoj tradiciji, “know-how” tijekom vremena bio je popraćen sve složenijim proizvodnim tehnologijama: keramički materijal je glavna značajka Hatrijinih kolekcija, a krajnji rezultat stvaranje unikatnih rješenja za ekskluzivni dizajn kupaonice.

Ogledala Andrea Bizzotto

Dekorativna ogledala modernih linija

Omegapaneli

Tvornica je locirana u Mostaru na prostoru 13.000m2 otvorenog i 5.000m2 zatvorenog proizvodnog prostora i danas 80% proizvodnje plasira u izvoz. Prednosti Omegapanela su: kvaliteta, sigurnost, dizajn, cijena, mnoštvo opcija te materijali od kojih namještaj izrađuju. Izbor boja i završne obrade, kao i mogućnosti kombiniranja, omogućuju uklapanje u svaki prostor, čineći ga individualnim i ugodnim te svakako urednim, obzirom na mogućnosti odlaganja.

Royo

Royo je vodeća svjetska tvrtka u sektoru kupaonskog namještaja, s proizvodnjom više od milijun komada namještaja svake godine. ali i ekskluzivnih tuš kade i stupova. Cilj tvrtke je: poboljšati kvalitetu života ljudi u njihovom privatnom životnom prostoru i učiniti ga ugodnijim za život.