Pretraga

Mapei

Proizvođač: Mapei
Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač ljepila i kemijskih proizvoda za graditeljstvo, a Viva d.o.o. , kao distributer, na lageru raspolaže širokom lepezom Mapei proizvoda.
Osnovan 1937. godine u Milanu, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač ljepila i kemijskih proizvoda za  graditeljstvo.
Još u 60-im godinama prošlog stoljeća Mapei je pokrenuo svoju strategiju internacionalizacije s namjerom približavanja svoje proizvodnje lokalnim tržištima kako bi troškove otpreme sveo na minimum. Grupa danas broji 81 podružnica s 70 proizvodnih pogona u 32 zemalja na 5 kontinenata. Mapei je uvijek veliku pažnju pridavao istraživanju a to potvrđuju i brojke - 12% od ukupno zaposlenih u Grupi radi u laboratorijima za istraživanje i razvoj (I&R). 5% godišnjeg prometa ulaže se u I&R od čega 70% za razvoj ekološki održivih proizvoda koji udovoljavaju LEED zahtjevima. Nadalje, Mapei je razvio tehničko-tehnološku podršku ciljnim skupinama koje sudjeluju u svim procesima od projektiranja do izgradnje građevinskih objekata, te nudi svoju pomoć i distributerima i investitorima.
 
Napišite svoj osvrt Zatvorite formu za upis osvrta
*
*
Loše
Izvrsno
*
*
*
*
Ovaj proizvod je rasprodan.