Pretraga
Slika za kategoriju Mozaici i dekori

Mozaici i dekori

3 Items in Rešetka 4 Items in Rešetka Popis

Aparici

Vrhunska keramika i porculan ove obiteljske tvrtke prisutni su diljem svijeta. Uspjeh se temelji na načelu kojeg se tvrtka drži više od pedeset godina, a to je da se proizvodi nikada ne bi trebali smatrati samo građevinskim materijalom, već bitnim dijelom interijera i arhitektonskog projektiranja, uz jamstvo njihove izvrsnosti i estetskih standarda. Aparici je izrasla u tvrtku koja izvozi u više od 140 zemalja diljem svijeta.

Intermatex

Grupa INTERMATEX nastala je 1988. u Španjolskoj. Kroz kontinuirani proces prilagodbe tržišnim zahtjevima i stalnom razvoju inovacijskih i razvojnih trendova, uspostavljene su proizvodne linije dva branda, odnosno dva proizvodna programa jedinstvena u dizajnu, kreativnosti i inovativnosti. INT @ KTO je renomirani brand mozaika, dok je ESSENTIA novi brand.

Mosaico+

Zamislite i stvorite mozaik na drugačiji način od svih ostalih, kombinirajući inovativne tehnike i tradiciju talijanskog mozaika. Mosaico + pripada grupi Mapei, dijeleći vrijednosti, poslovnu stručnost te organizacijsku i tehničku podršku ovog svjetskog lidera u proizvodnji ljepila, brtvila i kemijskih proizvoda za građevinarstvo. Najsuvremenija poslovna filozofija, u kojoj inovacije i stalna ulaganja u istraživanje i razvoj čine dnevnu rutinu, crtajući put kojem je prioritet zaštita okoliša, zdravstvena zaštita i pozicioniranje potreba kupaca na prvo mjesto.

Mosavit Mosaico

Mosavit Mosaics 100% je španjolski proizvod, a brand je na čelo svjetskih proizvođača staklenih mozaika. Kupcima nudi visokokvalitetan proizvod u kombinaciji s kreativnim dizajnom koji se prilagođava svakom stilu i specifikacijama prostora.

Panaria

Panaria je tvrtka građena na tradiciji keramičke industrije Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A., talijanske multinacionalne grupe i svjetskog lidera u proizvodnji i distribuciji keramičkih površina za podove i obloge. Proizvodnja keramike dio je kulture. Panaria priča započela je 1974. i puna je važnih prekretnica. Filozofija Panarie je vjera u dom kao nešto više od fizičkog mjesta, dom naših snova je prostor za naše duše, u kojem treba živjeti najintimnije i najopuštenije. Svi želimo da naš dom predstavlja i podsjeća na nas, da bude ogledalo onoga što jesmo i želimo biti. S Panarijom taj san postaje stvarnost.

Ragno

Talijanski proizvođač keramičkih i porculanskih pločica u svom širokom asortimanu raspolaže različitim dimenzijama, modelima, bojama pločica, svih namjena. Svjetski renome proizvođača stoji iza vrhunske kvalitete i dizajna Ragno proizvoda.

Togama

Tvrtka Togama kombinira umjetnost i tehnologiju, više je od tvornice mozaika, kontinuirano uzima trendove u prvi plan te nudi mozaik kvalitetom i izgledom iznad tehničkih očekivanja i stila koji zahtijevaju profesionalci.

Unicer

Mlada, dinamična i globalna tvrtka koja je posvećena uporabi novih tehnologija i zadržanju lojalnost klijenata. Zahvaljujući predanosti uspjeli su prilagoditi se tendencijama društva koje se stalno razvija. Ljudske emocije koriste kao pokretačku snagu za stvaranje novih projekata čiji je cilj zadovoljiti svoje klijente. Danas je Unicer dobro pripremljena, definirana i strukturirana organizacija, usmjerena na zamjenu, uređenje i obnovu prostora u srednjoj do visokoj cjenovnoj razini. Nude izvrsnu ravnotežu kvalitete, dizajna i cijena.