Close
Pretraga

Omegapaneli

Tvornica je locirana u Mostaru na prostoru 13.000m2 otvorenog i 5.000m2 zatvorenog proizvodnog prostora i danas 80% proizvodnje plasira u izvoz. Prednosti Omegapanela su: kvaliteta, sigurnost, dizajn, cijena, mnoštvo opcija te materijali od kojih namještaj izrađuju. Izbor boja i završne obrade, kao i mogućnosti kombiniranja, omogućuju uklapanje u svaki prostor, čineći ga individualnim i ugodnim te svakako urednim, obzirom na mogućnosti odlaganja.
Opis

Vizija tvrtke je postati najveći proizvođač kupaoničkog namještaja u regiji, a sustavni rad i trud pomažu da djelo postane ostvarivo.
Inovativno pristupaju svim zahtjevima, iznalaze neophodna i jednostavna rješenja prilagođena izazovnim projektima. Upornim i dosljednim radom iz dana u dan pretvaraju viziju u djelo, ukoliko je vizija jasna i dijelo ostvarivo.

Omega paneli d.o.o. osnovana je 2003. godine u Zagrebu, odakle kreće sa proizvodnjom kupaonskog namještaja na prostorima Slobodne zone Jankomir u Zagrebu. Prve dvije godine proizvodnje svi proizvodi su se radili za poznatog kupca te je cjelokupna proizvodnja bila namijenjena izvozu.
Kako su se proizvodi pokazali vrlo kvalitetni i cjenovno konkurentni kreću u razvijanje vlastitih serija i proizvoda te u vrlo kratkom vremenu zauzimaju bitan tržišni udio na prostoru RH.
Kako je sva proizvodnja bila u iznajmljenim prostorima, odlučuju se za osnivanje firme u Mostaru u kojoj krajem 2005. godine otvaraju novu tvornicu i paralelno s tvornicom u Zagrebu nastavljaju sa širenjem na susjedna tržišta. Godinu dana poslije sva proizvodnja se prebacuje u Mostar odakle i danas uspješno plasiraju proizvode u regiju.

Sve proizvode ovog proizvođača potražite ovdje.

...