Pretraga
Slika za kategoriju Pločice velikih dimenzija

Pločice velikih dimenzija

3 Items in Rešetka 4 Items in Rešetka Popis

Laminam IN-SIDE

Laminam IN-SIDE površine posebno su prikladne za upotrebu u industriji namještaja i u svijetu uređenja interijera. Ploče čija je dodana vrijednost izraz kontinuiranog materijala, što se pokazalo posebno popularnim u svijetu dizajna i industriji namještaja.
Ploče su otporne na udarce, mrlje i ogrebotine.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Laminam I Naturali

Široki raspon rješenja koja nudi serija I Naturali u pogledu boja, tekstura i metoda obrade ploča čine je izuzetno raznovrsnom, pogodnom za zidne obloge, podove, vanjske fasade i ukrasne površine kao što su kuhinjske ploče, ploče stolova, ploče kupaonskih ormara i premazi za vrata i stubišta .ploče kupaonskih ormara i premazi za vrata i stubišta. Otporni su na udarce, mrlje i ogrebotine.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Atlas Concorde Marvel Stone

Luksuzni suvremeni dizajn, s usklađenim rasponom pločica s izgledom mramora i kamena koje kombiniraju ljepotu sa raznovrsnošću porculanskog kamenog posuđa i praktičnošću keramike. Porculanske podne i zidne pločice inspirirane su nekim od najdragocjenijih mramora i izborom osnovnog kamenja, stvarajući skladnu i svestranu kolekciju keramičkih pločica.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Atlas Concorde Prism

Autentičnost bezvremenskog materijala u kombinaciji sa hrabrom grafikom stvara ponudu proizvoda s ekstremnim realizmom i izvrsnom tehničkom izvedbom. Prism kolekcija donosi 13 mekih tonova koji oslikavaju svijet efekta smole, omogućujući vam da dizajnirate prostore snažnog, elegantnog karaktera. Sve površine Prism kolekcije mogu se miješati i uskladiti kako bi se stvorile kombinacije boja.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu