Pretraga

Salon Đakovo

Radno vrijeme

 

Kontakt

Ponedjeljak - Petak
08:00 - 20:00
Subota
08:00 - 13:00

 

 

+385(0)31 817 325
djakovo@viva.com.hr
Ante Starčevića 243

 

Uvjeti dostave

 Besplatnu dostavu odobravamo za jednokratnu kupovinu robe u vrijednosti većoj od 3.000 kn.

 Za svu robu u vrijednosti do 1.999.99 kn uslugu prijevoza obračunavamo po cjeniku, ovisno o kilometraži.

 Usluga prijevoza odnosi se na područje Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije.

Dostavu vršimo isključivo do mogućeg mjesta za pristup dostavnog vozila, odnosno do kućnog broja ukoliko je to dozvoljeno prometnim propisima.

Prodaja

Potrošački krediti:

American 2-12 rata, bez kamata

Diners 3-36 rata, bez kamata

Mastercard i Maestro (Zagrebačka banka) 2-12 rata, bez kamata

Visa i Maestro (Privredna banka Zagreb) 2-12 rata, bez kamata

UVJETI PRODAJE:

  • Prilikom preuzimanja naručene robe kupac je dužan provjeriti količinu i stanje robe jer reklamacije vidljivih oštećenja i nedostataka naknadno ne uvažavamo. Potpisom otpremnice ili dokumenta o preuzimanju robe u ispravnom stanju kupac potvrđuje da je robu preuzeo kompletnu i u ispravnom stanju
  • Reklamacije se primaju u pisanom obliku, najkasnije 14 dana od preuzimanja robe, osim za oštećenja nastala nestručnim rukovanjem i nepravilnom ugradnjom i instalacijom, za što ne preuzimamo odgovornost. Montažu rasvjetnih tijela, kao i sanitarija mora obaviti kvalificirana osoba.
  • Reklamaciju pločica prihvaćamo samo za robu u prvoj klasi, u originalnom pakiranju i neugrađenom stanju
  • Zamjena robe je moguća jedino uz prethodnu suglasnost tvrtke Viva d.o.o., ukoliko je roba u originalnom, neoštećenom pakiranju u roku od 14 dana od kupovine
  • Robu po narudžbi ne mijenjamo.
  • Količine pločica koje za vas jednokratno naručujemo dolaze po jednom LOT broju, a sve dodatne narudžbe doći će s drugim LOT brojem, odnosno druge nijanse. Obratite pažnju na mjerenje kvadrature prostora i potrebne količine pločica!!!
  • Višak naručene robe koju nemamo na lageru, nismo dužni prihvatiti bez obzira da li su količine računali djelatnici Viva d.o.o. budući da mjere ne uzimamo u vašem prostoru.
  • Besplatnu dostavu robe vršimo za jednokratne kupovine robe u iznosu od 3.000 kn, u području 20 km udaljenom od salona. Za robu u vrijednosti do 2.999,99 kn uslugu prijevoza naplaćujemo prema cjeniku, ovisno o kilometraži. Dostavu vršimo isključivo do mogućeg mjesta za pristup dostavnog vozila, odnosno do kućnog broja ukoliko je to dozvoljeno prometnim propisima.
  • Za robu koja nije preuzeta u roku 30 dana od dolaska na naše skladište, ne preuzimamo odgovornost

 

ČUVAJTE RAČUN!

BEZ RAČUNA NIJE MOGUĆE REKLAMIRATI NITI PREUZETI NARUČENU ROBU!