Pretraga
Slika za kategoriju Tapete

Tapete

a brzu promjenu u interijeru, skrivanje mana ili jednostavno zato što ih volite ... Tapete! Ukrasite vaš zid nekim apstraktnim motivom, uzorkom iz prirode, ciglom, betonom, metalom, kamenom, drvetom, tapetom s ornamentima ili foto tapetom modernog motiva.

Dio asortimana tapeta nalazi se na zalihama, dok dio asortimana naručujemo po vašim potrebama i željama. A ukoliko želite zaista poseban dekor za vaš dom ili poslovni prostor, na raspolaganju je veliki izbor murala koji se izrađuju prema dimenzijama vašeg zida, a obradom i strukturom prilagođavaju se vašim zahtjevima te ih možete postaviti u suhe ili vlažne ambijente, tuš kabine ili spa zone. 

    

3 Items in Rešetka 4 Items in Rešetka Popis

as creation

Njemački Création Tapete AG jedan je od vodećih proizvođača tapeta u Europi. Godišnje se proizvede više od 6.000 različitih pozadina i obloga.

Inkiostro Bianco

Pogledajte površine s druge perspektive. Zamislite ukras kao filozofiju.

Londonart

Londonart je tapeta koja nastaje u talijanskim tvornicama. Svaka je od njih pažljivo dizajnirana i prilagodljiva dimenzijama vašeg prostora. Veliki izbor uzoraka i obrada omogućuje postavljanje u sve prostore doma, uključujući i kupaonice, pa i prostore tuš kabina, kada ..., ureda, ugostiteljskih objekata ili javnih prostora.... Londonart tapete stvorene su za baš svaki prostor koji želite istaknuti!

My home tapete

My home su papirne tapete namjenjene oblaganju zidova u kućanstvima, uredima ili ugostiteljskim objektima. Dimenzija role pokriva oko 5m2 zida.

TecnoGrafica

Tecnografica talijanske zidne obloge - tapete ili dekorativni paneli ... između tehnologije i obrtništva... Osobnost i konačni izgled tapete ili panela Tehnografica ovise o završnoj obradi, a ona uključuje 6 vrsta obrade površine tapete (Natural, H2O, Skin, Fabric, TNT, Soundproof) i 4 vrste površina dekorativnih panela (Dècora Resin, Dècora Lux, Dècora Stucco i Smart Panel). Suradnja s brojnim dizajnerima dovodi do širokog izbora modela i motiva, prilagodljivih svakom prostoru kojeg možete zamisliti ili "želite obući u novo ruho".

wallpeper

Talijanske luksuzne tapete, čarobnih motiva, djela su niza poznatih dizajnera, a proizvode se u dimenzijama prilagođenim potrebama klijenata. Za promjenu životnog prostora potreban vam je samo zid ! Pozadina se mijenja i sa WallPepper® postaje velika slika, privlačna i jedinstvena. Grafika, ilustracija i interpretacije sadržane su u WallPepper® kolekciji, kolekciji ideja, inovacija, kreativnosti i trenda dizajna jedinstvenog stila.

walls by patel, as creation

Foto-tapete modernih boja i motiva promijenit će lice prostora … želite li unijeti svježinu u prostor koji vas okružuje, pronađite pravi motiv u ovom katalogu.