Pretraga

TecnoGrafica

Tecnografica talijanske zidne obloge - tapete ili dekorativni paneli ... između tehnologije i obrtništva... Osobnost i konačni izgled tapete ili panela Tehnografica ovise o završnoj obradi, a ona uključuje 6 vrsta obrade površine tapete (Natural, H2O, Skin, Fabric, TNT, Soundproof) i 4 vrste površina dekorativnih panela (Dècora Resin, Dècora Lux, Dècora Stucco i Smart Panel). Suradnja s brojnim dizajnerima dovodi do širokog izbora modela i motiva, prilagodljivih svakom prostoru kojeg možete zamisliti ili "želite obući u novo ruho".

Misija talijanske tvrtke je od 1992. godine ponuditi svojim kupcima najbolje u pogledu dizajna i tehnologije. Svjetski lider u sektoru proizvodnje keramičkih proizvoda, Tecnografica se oslanja na svoje iskustvo i grafičku ekspertizu kako bi stvorila talijansku marku za tapete Tecnografica, koja dizajnira i proizvodi tapete i zidne obloge.

Tecnografica talijanske zidne obloge predstavljaju najviši stupanj dizajna i tehnologije primijenjene na umjetničko ukrašavanje zidova. Stvarna umjetnička djela, stvorena od umjetnika i dizajnera, odlikuju se visokom razinom dubine i realizma. Tecnographic  zidne obloge izrađene su od potpuno ekoloških materijala i dizajnirane u skladu s namještajem i površinama već prisutnima u vašim prostorima. Posebna pozornost posvećuje se kombinaciji s keramičkim podovima i zidovima. Rezultat je nevjerojatan umjetničko-dekorativni učinak. Tecnographic "Natural"  - je napravljen u punom poštovanju okoliša. Njegova se proizvodnja, zapravo, odvija na potpuno ekološkom papiru, bez PVC-a ili otapala, sastavljenom od posebnih celuloza i tekstilnih vlakana.

Sve proizvode ovog proizvođača potražite ovdje.

*
*
*
*
Ovaj proizvod je rasprodan.