Pretraga
Slika za kategoriju Tuš kabine

Tuš kabine

3 Items in Rešetka 4 Items in Rešetka Popis

Aquaestil tuš kada Odra

Odra je klasična tuš kada povećane dubine i standardnog otvora sifona. Omogućuje kombiniranje sa svim standardnim modelima tuš paravana. Dostupna je u puno različitih dimenzija.
Dimenzije: 80x80
1.454,70 HRK

Aquaestil tuš kada s oblogom Lonja

Lonja je klasična tuš kada povećane dubine i standardnog otvora sifona. Omogućuje kombiniranje sa svim standardnim modelima polukružnih tuš paravana.
Dimenzije: 90x90
1.466,40 HRK

Aquaestil tuš kada s oblogom Teso

Teso je plitka tuš kada prvenstveno namijenjena ugradnji u razinu poda, ali je dostupna i u verziji s oblogom. Kvadratna verzija ove tuš kade dostupna je u nekoliko standardnih dimenzija.
Dimenzije: 90x90x14
2.293,20 HRK

Aquaestil tuš kada Stone

Tuš kade s reljefnom površinom Stone izrađene su od lijevanog mramora koji im daje maksimalnu čvrstoću i otpornost. Ove tuš kade dostupne su u nekoliko standardnih dimenzija i tri različite boje: bijela, crna i cement.
Dimenzije: 100x80
Boja: Bijela
2.558,40 HRK

Aquaestil tuš kada Shiny

Tuš kada Shiny je karakteristična po posebno izvedenom poklopcu sifona i modernim, oštrim linijama. Tuš kade od lijevanog mramora odlikuju se maksimalnom čvrstoćom i savršenim linijama koje je moguće izvesti zahvaljujući naprednim svojstvima ovog materijala. Površina ovih tuš kada je sjajna i vrlo jednostavna za svakodnevno čišćenje i održavanje.
Dimenzije: 120x80
Oblik: Pravokutna
2.484,30 HRK