Pretraga

Atlas concorde

3 Items in Rešetka 4 Items in Rešetka Popis

Atlas Concorde Dwell

Vrlo suvremena kolekcija, za one koji se ne boje odvažiti. Kolekciju Dwell čine raspon boja koji omogućuje izmjenu toplih i hladnih tonova, s nijansama ili naglascima, za stvaranje originalnog, dinamičnog okruženja. Napredna porculanska pločica koja podsjeća na urbani i materijalni karakter brušenog mat betona. Profinjeni sjaj brušene površine, meke i ugodne na dodir.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Atlas Concorde Marvel Dream

Marvel Dream kolekcija odiše elegancijom mramora. Dizajn interijera ponovno otkriva čudo porculanskih pločica u mramornom izgledu i zidnih pločica odjevenih u suvremen, profinjen karakter. Marvel Dream kolekcija inspirirana bezvremenskom privlačnošću mramora. Elegancija talijanskog mramora u neutralnim tonovima susreće se s temperamentom kvarca, dragulja, stvarajući svemir bezvremenskih stilova s ​​ogromnim dizajnerskim potencijalom.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Atlas Concorde Prism

Autentičnost bezvremenskog materijala u kombinaciji sa hrabrom grafikom stvara ponudu proizvoda s ekstremnim realizmom i izvrsnom tehničkom izvedbom. Prism kolekcija donosi 13 mekih tonova koji oslikavaju svijet efekta smole, omogućujući vam da dizajnirate prostore snažnog, elegantnog karaktera. Sve površine Prism kolekcije mogu se miješati i uskladiti kako bi se stvorile kombinacije boja.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Atlas Concorde Brave

Brave je kolekcija porculanskih podnih pločica s efektom prirodnog kamena i bijelih zidnih pločica prikladnih za suvremeni dizajn interijera i eksterijera. Zemljane i odvažne, Brave porculanske pločice dostupne su u pet tonova, od bijele do antracit u modernim varijacijama sive, za dočaravajuće kombinacije. Idealne za stambene i poslovne vanjske podove, terase i šetnice.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Atlas Concorde Marvel Stone

Luksuzni suvremeni dizajn, s usklađenim rasponom pločica s izgledom mramora i kamena koje kombiniraju ljepotu sa raznovrsnošću porculanskog kamenog posuđa i praktičnošću keramike. Porculanske podne i zidne pločice inspirirane su nekim od najdragocjenijih mramora i izborom osnovnog kamenja, stvarajući skladnu i svestranu kolekciju keramičkih pločica.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Atlas Concorde Boost Pro

Boost Pro kolekcija nudi izgled betona iz prethodne Boost kolekcije u novim toplim nijansama, čime oživljava paletu boja. Kolekcija je obogaćena širokim dekorativnim rasponom te dimenzijama kako bi se savršeno uklopila u baš svaki prostor.
emailemail

Zatražite ponudu

Zatražite ponudu