Pretraga

Ragno

Brand Ragno jedan je od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanske industrije keramičkih pločica diljem svijeta. Osnovan 1949. u Sassuolu, Ragno postaje jedan od ključnih aktera rasta keramičke četvrti zahvaljujući svojoj sposobnosti proizvodnje zidne pločice domaćinstva, 60-ih i 70-ih godina proširuje se i na proizvodnju glaziranih pločica za podne i zidne obloge namijenjene u različitim segmentima građevinske industrije na nacionalnoj i međunarodnoj razini.


Početkom 80-ih godina, uvođenje najsuvremenije automatizirane proizvodne tehnologije išlo je ruku pod ruku s prodajnim i marketinškim strategijama, kao i rastućom orijentacijom prema potrebama kupaca i tržišta, što je dovelo do razvoj širokog spektra proizvoda u skladu s trendovima, stilovima i ukusima potrošača.


Ragno nudi jasno definirana, pouzdana rješenja,bezvremenskog dizajna, ali se konstantno razvija u skladu s novim trendovima u uređenju interijera: od porculana do pločica bijelog tijela, staklenog mozaika, pločica za unutarnji i vanjski pod i zidnih obloga. Ragno nudi kompletan, sve više “specijalizirani” asortiman, koji je u interakciji sa svijetom arhitektonskog dizajna pomoću modularnih, fleksibilnih rješenja posvećenih stambenim prostorima, ali i ostalim prostorima.