Pretraga

Salon Osijek

 

 

Radno vrijeme

   Kontakt

Ponedjeljak - Petak
08:00 - 20:00
Subota
08:00 - 13:00

 

 

+385(0)31 531 268
osijek@viva.com.hr
Martina Divalta 18

 

Uvjeti dostave

Besplatnu dostavu odobravamo za jednokratnu kupovinu robe u vrijednosti većoj od 3.000 kn.

Za svu robu u vrijednosti do 2.999.99 kn uslugu prijevoza naplaćujemo po cjeniku , ovisno o kilometraži.

 

Usluga prijevoza odnosi se na područje 20 km od salona.

Dostavu vršimo isključivo do mogućeg mjesta za pristup dostavnog vozila, odnosno do kućnog broja ukoliko je to dozvoljeno prometnim propisima.

 

Prodaja

Potrošački krediti:

American 2-12 rata, bez kamata

Diners 3-36 rata, bez kamata

Mastercard i Maestro (Zagrebačka banka) 2-12 rata, bez kamata

Visa i Maestro (Privredna banka Zagreb) 2-12 rata, bez kamata

UVJETI PRODAJE:

  • Prilikom preuzimanja naručene robe kupac je dužan provjeriti količinu i stanje robe jer reklamacije vidljivih oštećenja i nedostataka naknadno ne uvažavamo. Potpisom otpremnice ili dokumenta o preuzimanju robe u ispravnom stanju kupac potvrđuje da je robu preuzeo kompletnu i u ispravnom stanju
  • Reklamacije se primaju u pisanom obliku, najkasnije 14 dana od preuzimanja robe, osim za oštećenja nastala nestručnim rukovanjem i nepravilnom ugradnjom i instalacijom, za što ne preuzimamo odgovornost. Montažu rasvjetnih tijela, kao i sanitarija mora obaviti kvalificirana osoba.
  • Reklamaciju pločica prihvaćamo samo za robu u prvoj klasi, u originalnom pakiranju i neugrađenom stanju
  • Zamjena robe je moguća jedino uz prethodnu suglasnost tvrtke Viva d.o.o., ukoliko je roba u originalnom, neoštećenom pakiranju u roku od 14 dana od kupovine
  • Robu po narudžbi ne mijenjamo.
  • Količine pločica koje za vas jednokratno naručujemo dolaze po jednom LOT broju, a sve dodatne narudžbe doći će s drugim LOT brojem, odnosno druge nijanse. Obratite pažnju na mjerenje kvadrature prostora i potrebne količine pločica!!!
  • Višak naručene robe koju nemamo na lageru, nismo dužni prihvatiti bez obzira da li su količine računali djelatnici Viva d.o.o. budući da mjere ne uzimamo u vašem prostoru.
  • Besplatnu dostavu robe vršimo za jednokratne kupovine robe u iznosu od 3.000 kn, u području 20 km udaljenom od salona. Za robu u vrijednosti do 2.999,99 kn uslugu prijevoza naplaćujemo prema cjeniku, ovisno o kilometraži. Dostavu vršimo isključivo do mogućeg mjesta za pristup dostavnog vozila, odnosno do kućnog broja ukoliko je to dozvoljeno prometnim propisima.
  • Za robu koja nije preuzeta u roku 30 dana od dolaska na naše skladište, ne preuzimamo odgovornost

 ČUVAJTE RAČUN!BEZ RAČUNA NIJE MOGUĆE REKLAMIRATI NITI PREUZETI NARUČENU ROBU!